Afgelopen week in Maleisie - Reisverslag uit Kuching, Maleisië van jantienenmarten - WaarBenJij.nu Afgelopen week in Maleisie - Reisverslag uit Kuching, Maleisië van jantienenmarten - WaarBenJij.nu

Afgelopen week in Maleisie

Door: Jantien en Marten

Blijf op de hoogte en volg

25 Maart 2009 | Maleisië, Kuching

Hai allemaal

Inmiddels zijn we al meer gewend geraakt aan het oosterse leven hier.

Afgelopen week zijn we langs de westkust van Maleisie naar het noorden gereisd. We hebben o.a de eilanden Penang en Langkawi bezocht. Op beiden eilanden zijn we met een scooter rondgereden en hebben alles verkend. We hebben veel van de natuur kunnen genieten.

Vervolgens zijn we landinwaarts gegaan naar Taman Negara, een groot nationaal park. Hier hebben wandelingen gemaakt in de jungle!
Vanaf Taman Negara zijn we terug gereisd naar Kuala Lumpur. In Kuala Lumpur zijn we o.a. naar de Batu Caves geweest.

Sinds vandaag zitten we in Sarawak, een andere staat van Maleisie. We zijn aangekomen in Kuching vanwaar we morgen het national park, Baco, gaan bekijken.

Nog 1 week in Maleisie.. Wat gaat de tijd toch snel..

Groetjes Marten en Jantien

• 25 Maart 2009 - 11:43

Ine:

Lijkt me allemaal erg mooi en avontuurlijk. Hier vandaag veel regen. Niet kunnen golfen.
    Hug Mam

• 25 Maart 2009 - 13:56

Tineke En Jan:

Blijf genieten. Deze reis vergeten jullie nooit.Bedankt voor de reiservaringen.
    We zijn niet snel jaloers maar we zullen het bijna worden.
    Liefs van ons.

• 27 Maart 2009 - 14:26

Pa:

tjonge, tjonge wat zijn jullie al lang weg. Wordt het niet tijd om terug te komen. Denk je ooit nog weer uit je oosterse dromen weer op aarde terug te komen. Hier zal de winter volgende week ophouden als het KNMI zich tenminste aan z'n woord houd, dus ben je mooi op tijd voor het voorjaar....

• 02 April 2009 - 16:40

Stefan:

Lekker hoor.... Jullie nieuwe stekkie lijkt me ook een erg mooi stuk van Maleisie. Ruilen met dagelijks werk....?

Veel plezier!