Vervolg Australie
Door: Jantien en Marten
19 Februari 2009 | Australië, Byron Bay
Hai allemaal!
Daar zijn we weer! We waren gebleven bij de Blue Mountains. Van de Blue Mnts hebben we helaas niet veel kunnen zien, vanwege de hevige regenbuien en mist. Via de toeristische route terug naar Sydney, daar zijn we naar het Australian Museum geweest. De geschiedenis over de aboriginals leek ons een goede voorbereiding voor ons avontuur in Australie en tevens een leuke indoor-activiteit!
Vanaf Sydney zijn we via de kustlijn naar het noorden gereden. Eindelijk beter weer! Dus meteen weer lekker kamperen! Op de eerste camping hadden we al snel vrienden gemaakt met wilde kangaroes! Wat leuke beesten! Via Emerald beach zijn we naar Byron Bay gereden. Wat een leuk gezellig stadje! De eerste pogingen tot surfen zijn hier waargemaakt! Morgen eerst nog naar het wildlife park en dan op naar Surfers Paradise! Dit is dus een plaats!
Helaas, bij deze internetgelegenheid weer geen mogelijkheid om foto's up te loaden! Volgende keer hopelijk beter!
Hoe is het met jullie?
Groetjes Marten en Jantien
Hoe is het met jullie?
Groetjes Marten en Jantien
19 Februari 2009 - 18:21
Pa En Ma:
Goed te horen dat jullie het erg naar de zin hebben. Niet dat wij klagen, maar het verschil tussen jullie en ons is wel groot. Enige overeenkomst is regen, dat hebben wij net als jullie ook, misschien hebben wij er wel te veel van. Geniet er maar van en kom terug als het hier weer beter weer wordt. -
20 Februari 2009 - 19:22
Jan En Tineke:
Lieve mensen.
Net als wij hebben jullie ook regen.Maar kangeroes hebben wij niet
Hoe gaat het surfen in de hoge golven?Veel plezier.