L.A. - Reisverslag uit Los Angeles, Verenigde Staten van jantienenmarten - WaarBenJij.nu L.A. - Reisverslag uit Los Angeles, Verenigde Staten van jantienenmarten - WaarBenJij.nu

L.A.

Door: Jantien en Marten

Blijf op de hoogte en volg

10 Januari 2009 | Verenigde Staten, Los Angeles

Mensen,

We zitten weer in L.A., the city of Angels! Door een financiele injectie (wie heeft er niet een nodig tegenwoordig) is ons budget-backpacken heel anders dan een paar weken geleden hier. We hadden besloten om een autootje te huren. Bij het verhuurbedrijf hadden ze een speciale actie waardoor we nu voor weinig meer in een Chrysler Sebring Cabrio rondrijden. De auto is redelijk patserig, maar ja... De verzekering die toch niet in de prijs bleek te zitten was wel een flinke tegenvaller.
Gisteren zijn we naar Disneyland geweest en vandaag gaan we naar Malibu en Santa Barbera. In Santa Barbera gaan we naar een college basketballgame kijken. Morgen vertrekken we richting San Diego (Wildlife Park) en het Joshua Tree National Park.

Gaat het goed met iedereen in NL?

Groetjes Jantien en Marten

• 10 Januari 2009 - 20:34

Maarten Zandvliet:

Mooi schema hebben jullie in elkaar gedraaid zeg, enjoy! En leuk om af en toe de verhalen te horen.

Maarten

• 10 Januari 2009 - 21:44

Ma En Pa:

gelukkig dat er verzekeringen bestaan.Vandaag de brandweer op bezoek gehad. Openhaard iets te hard gestookt, omdat het hier zo koud is en toen was er schoorsteen brand. Gelukkig geen blijvend schade, hoogstens emontioneel.
    Ine en Jeen

• 10 Januari 2009 - 22:54

Sanne-Roos:

Tjeetje wat klinkt dat allemaal super zeg! Met jullie cabrio naar Malibu :)pfff! Dat is nog eens wat anders dan schaatsen op de Catharijne singel :) (we zien de schaatsers voor ons woonkamer-raam voorbij gaan!)!! Maar dat is dan ook het enige wat jullie missen ;)!
    Geniet, geniet, geniet!!!
    Ik kijk uit naar jullie nieuwe avonturen!

Dikke kussen,
    San (en groetjes van Martijn natuurlijk!!)

Ps. Hoe was Disneyland?! Ben jaloers!

• 11 Januari 2009 - 10:26

Frank En Anne:

Zo jongens, dat klinkt niet gek.

Hier in Holland alles best. Geen jetlag en er ligt hier dik ijs. Gisteren en vandaag dus lekker schaatsen! Toch wel iets dus om jaloers op te zijn, want het is precies 12 jaar geleden dat het zo dik was als nu.

• 11 Januari 2009 - 17:36

Emilie:

Wat een fantastische ervaringen! En dit is nog maar het begin! Super! Geniet!

Liefs eem

• 12 Januari 2009 - 12:13

Flo:

Had ook niet anders van jou verwacht Marten....die cabrio past goed bij jullie! Heb je ook nog mooie kiekjes die je kunt laten zien? Anders heb ik nog wel een paar mooie schaatsfoto's...

Ciao

Floris

• 12 Januari 2009 - 18:07

Oma Tineke:

Geniet maar in L.A.
    Is er veel vernield in St.Barbara sinds de branden van vorig jaar, waar de rijke filmsterren hun eenvoudige optrekjes hadden?Goede reis verder!!!!!

• 20 Januari 2009 - 19:39

Ap:

Vaatje, je bent bijna jarig!! Zijn jullie op dat moment nog op een bijzondere plek? Heel veel plezier samen! Liefs Ap